Hasselborgs Curlingprodukter

Om oss

Hasselborgs Curlingprodukter har sedan 1985 varit en av Sveriges ledande leverantörer av curlingartiklar. Verksamheten började under säsongen 1984-85 då vi inom lag Hasselborg, Sollefteå CK, började utveckla en ny curlingsko - The Swede Pro. Den nya svenska curlingskon blev basen för försäljningen under de följande tio åren. Flera tusen par skor har tillverkas innan produktionen lades ner säsongen 1996-97. Numer säljer vi uteslutande curlingtillbehör från curlingens stora moderland i väster - Canada.

Vi har ett välutvecklat samarbete med i första hand Tournament Sports, BalancePlus, Goldline och The Stabilizer i Ontario, Thompson Rink Supplies, Asham Curling Supplies och 8-ENDER i Manitoba samt Rockwatcher i Surrey, British Columbia.

Hasselborgs Curlingprodukter är en hobbybetonad deltidsverksamhet. Vi har ingen butik med öppettider utan en enkel lokal i anslutning till vår bostad på Karlbergsvägen 78 i Vasastan i Stockholm. Du är välkommen att ringa och boka en tid när Du vill komma och titta och prova våra curlingprodukter.

Tillverkare