European Curling Sport AB

Köp- och leveransvillkor

Flertalet av våra kunder finns utanför Stockholmsområdet. Till dessa levererar vi normalt med paket och efterkrav. Om den beställda storleken av t ex ett par skor inte passar får Du självklart byta. Du står för returfrakten och vi bjuder på fraktkostnaden för den nya leveransen. 

Tänk på att den fraktkostnad som beräknas är preliminär. Vi tar endast betalt för faktiska fraktkostnader. För paket som är längre än 120 cm tillkommer en extra debitering. Det kan vara smart att beställa sopar tillsammans med några i din klubb för att dela denna extra kostnad. 

Om du önskar returnera en produkt och vi inte har en ersättningsprodukt i lager får du ett tillgodo som du kan använda i webshopen.

För UTGÅENDE PRODUKTER gäller ingen bytesrätt. Om produkten returneras inom två veckor får du tillika ett tillgodo i webshopen.

I båda fallen betalar kunden returfrakt.


Runt om i landet i många klubbar har vi klubbåterförsäljare. Klubbåterförsäljaren håller normalt ett mindre lager och samordnar klubbens beställningar. Finns det en klubbåterförsäljare i din klubb gör du klokt i att beställa genom honom. På det sättet slipper Du onödiga fraktkostnader. Lyssna i klubben - finns det ingen som har den uppgiften kanske det är en uppgift för dig?

Tillverkare